مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان از آمادگی این سازمان در توسعه وقف مشارکتی به جهت ساخت بیمارستانها در گیلان و همچنین حمایت از دانشبنیانها در نظام سلامت خبر داد.
به گزارش مجله خبری تپور؛ حجتالاسلاموالمسلمین اسماعیل تدینی مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان صبح امروز در نشست شورای اجرای وقف و سلامت گیلان در سالن اجلاس حوزه ریاست دانشگاه با بیان اینکه ۲۷ بیمارستان با وقف مشارکتی در کشور در حال ساخت است، گفت: می توان از این خیران که مشارکتی در حال ساخت و توسعه فضاهای سلامتمحور هستند، بهرهمند شد.
حجتالاسلام تدینی از وقف بیمه سلامت در کشور خبر داد و افزود: خیران توان بالایی در اقدامات نیکوکارانه سلامت دارند که وقف در بیمه سلامت یکی از آنها است.
وی از تشویق خیران در نظام سلامت خبر داد و گفت: بسیاری از خیران برای املاک و اموال وقفی خود نیازمند راهنمایی و مشورت هستند که می توان نیت آنها را با اقدامات فرهنگی و تبلیغی به سمت سلامت مردم، سوق و جهت داد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان با بیان اینکه ۷۵ درصد موقوفات جامعه برای امامحسین (ع) است، افزود: امروز نیاز مردم به خدمات تغییر یافته و مقوله بهداشت، درمان و آموزش در اولویت است.
حجتالاسلام تدینی از آمادگی اوقاف در حمایت از دانشبنیان ها خبر داد و گفت: اوقاف از دانشبنیان هایی که در نظام سلامت آمادگی دارند با جذب و هدایت منابع خیران حمایت میکند.
وی با بیان اینکه سهم قابلتوجهی از مراکز ارائه خدمت سلامت در کشور، اظهار کرد: بسیاری از مراکز ارائه خدمت در کشور از سدههای پیش تاکنون در حوزه بهداشت، درمان و آموزش موقوفه بوده و بیانگر اهمیت جایگاه وقف درگذشته را میرساند.
حجتالاسلام تدینی بر ضرورت مشارکت همگانی در جذب وقف و ساماندهی آن تأکید کرد و افزود: شناسایی، ساماندهی، رصد و پیگیری امور وقفی در حوزه سلامت یک ضرورت غیر قابل کتمان است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان با اشاره به تأمین نیازهای نظام آموزشوپرورش با حضور خیران مدرسهساز، افزود: تقریباً میتوان گفت نیاز آموزشوپرورش به فضای آموزشی تقریباً مرتفع شده اما با اینکه نیات خیران به دانشگاهها سوق یافته اما هنوز این نیازها رفع نشده است.
حجتالاسلام تدینی با اشاره به سیر حضور خیران در بخش بهداشت و درمان در دوران کرونا، خاطرنشان کرد: تا پیش از کرونا نظام سلامت از وجود خیران سلامت کمتر برخوردار بود اما امروزه حضور خیران رشدیافته است.
وی با بیان اینکه بزرگترین موقوفه نظام سلامت کشور در لشت نشا است، تصریح کرد: عرصه و عیان کل این شهر وقفی بوده و میتوان بزرگترین بیمارستان خیریه کشور را در این شهر دایر کرد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان بر ضرورت توجه بیشازپیش به موقوفات حوزه سلامت تأکید کرد و گفت: وظیفه نگهداری مسئولان در بخش بهداشت و درمان و اوقاف پس از وقف موقوفات بسیار سنگین است.
حجتالاسلام تدینی یکی از راهبردهای اوقاف و امور خیریه را توجه به نظام سلامت دانست و گفت: توسعه خدمات خیرین و اوقاف مشروط به حسن انجام نیات خیران و رضایتمندی مردم از موقوفات است.
وی از آمادگی کامل اوقاف و امور خیریه گیلان بر توسعه خدمات سلامت در استان خبر داد و افزود: موقوفات بسیار خوب با خیران و واقفانی بسیار ارزشمندی در استان گیلان حضور دارند و آماده سرمایهگذاری با وقف مشارکتی جهتت ساخت بیمارستانها هستند.
انتهای خبر/۱۳۰۱
تمام حقوق برای مجله خبری تپور محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.