یکشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۴
رشته خشکار یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین شیرینیهای سنتی ماه مبارک رمضان در گیلان است. مواد تشکیلدهنده این شیرینی ساده اما خوشمزه، ترکیب آب و آرد برنج (رشته) و مواد میانی شامل گردو، شکر، هل و دارچین (خشکار) است. در تهیه این شیرینی، خمیر غلیظ تهیه شده ،به وسیله قیف سوراخ دار که جنس آن برنجی است، به شکل رشتههای مشبک و توری مانند در میآیند که بر روی یک سینی مسی پخته میشود و با مواد میانی پر و پیچیده میشود. این شیرینیها پیش از مصرف در روغن سرخ میشوند.
تمام حقوق برای مجله خبری تپور محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.