به گزارش مجله خبری تپور؛ علیرضا نجفی مدیر اداره نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به توجه مصرف کنندگان به اهمیت سلامت و کیفیت موادغذایی، اظهار کرد؛ کمبود ریزمغذیها در جوامع انسانی منجربه افزایش تولید محصولات غذایی غنی شده با ریز مغذیها شده است، از این رو، یکی از اهداف وزارت بهداشت و درمان در زمینه ارتقاء سطح سلامت جامعه و بهبود کیفیت محصولات خوراکی و آشامیدنی؛ غنی سازی فرآوردههای لبنی با ویتامین D3 میباشد.
وی با اشاره به اینکه در استان گیلان، ده واحد تولیدی لبنی فعال وجود دارد، افزود؛ کارشناسان اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه ضمن بازرسی از واحدهای تولیدی لبنی، به صورت مستمر و ادواری از فرآوردههای لبنی غنی شده با ویتامین D3 در واحد تولیدی و سطح عرضه نمونه برداری انجام میدهند و در صورت وجود هرگونه عدم انطباق، برخورد قانونی لازم مطابق با مقررات و دستورالعملهای سازمان غذا و دارو صورت میگیرد.
لازم به ذکر است؛ غنی سازی، به معنای افزودن یک یا چند مادهٔ مغذی ضروری به موادغذایی به منظور پیشگیری و یا اصلاح کمبود آن در جامعه یا گروه خاصی از جمعیت میباشد.
انتهای پیام/۱۳۰۱
تمام حقوق برای مجله خبری تپور محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.