به گفته مدیرکل دامپزشکی گیلان، از ابتدای سال تاکنون ۳ هزار و ۶۰۰ کیلوگرم گوشت از چرخه مصرف در گیلان خارج شده است.
به گزارش مجله خبری تپور؛ هادی بابایی مدیر کل دامپزشکی گیلان با اشاره به روند نظارت بهداشتی بر فراوردههای خام دامی اظهار کرد: بر اساس آئین نامه اجرایی ماده ۱۸ قانون سازمان دامپزشکی کشور در راستای تولید و عرضه گوشت قرمز سالم و بهداشتی، معاینه دامهای کشتاری قبل از کشتار و بازرسی لاشه و اندامها بعد از کشتار توسط کارشناسان دامپزشکی انجام و گوشت استحصال شده مهمور به مهر سلامت دامپزشکی و سپس اجازه عرضه در قصابیها داده میشود.
بابایی با بیان اینکه از ابتدای سال تا کنون بیش از ۸ هزار ۹۹۰ تن گوشت قرمز از دامهای کشتاری در کشتارگاههای صنعتی دام استان و تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی استحصال شده، گفت: این میزان گوشت قرمز از نظارت و بازرسی بر ذبح ۱۲۲ هزار و ۲۰۰ رأس لاشه دام سبک و سنگین به دست آمده است.
به گفتهمدیر کل دامپزشکی گیلان، طی بازرسی پیش و بعد از کشتار، بیش از ۳۸ هزار و ۶۰۰ کیلوگرم گوشت غیرقابل مصرف از چرخه مصرف خارج شد.
وی همچنین از استحصال ۳۵ میلیون و ۶۲۰ هزار قطعه مرغ در کشتارگاههای صنعتی استان گیلان خبر داد و افزود: این تعداد معادل ۶۱ هزار ۳۰۰ تن گوشت مرغ میباشد.
گفتنی است، در طی این مدت ۲۵۱ هزار و ۴۶۰ لاشه مرغ در بازرسی پیش و پس از کشتار، ضبط و معدوم شد.
انتهای خبر/۱۳۰۱
تمام حقوق برای مجله خبری تپور محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.