یادداشتI تاسیس در تل آویو، تعطیلی در تهران! باکو به دنبال چیست؟
به گزارش مجله خبری تپــــور از رشت سید محمد شفیعی طی یادداشتی نوشت: در یک دهه اخیر میزان ارتباطات باکو و تلآویو به شدت گسترش یافته و شاهد تکیه بیشاز حد سران باکو به رژیمصهیونیستی هستیم. به نوعی که میتوان باکو را مستعمره نوین رژیمصهیونیستی خواند.
در چند سال اخیر باکو محل پیریزی اقدامات خرابکارانه رژیم صهیونیستی در قبال ایران بوده است. ترور دانشمندان هستهای و سایر عملیاتهای خرابکارانه گوشهای از این اقدامات هستند.
به نظر میرسد که رژیمصهیونیستی جای ترکیه را برای سران باکو گرفته و حتی سیاستهای باکو در قبال ایران با هماهنگی سفیر اسرائیل انجام میشود چنانچه بعد از حادثه حمله به سفارت باکو در ایران، حکمتحاجیاف مشاور علیاف با جورجدیک سفیر رژیمصهیونیستی دیدار داشت تا در باب واکنش به این موضوع گفتگو کنند که در نهایت اقدام به تعطیلی سفارت خود کردند، که این تعطیلی در ایران و تاسیس سفارت در رژیمصهیونیستی کاملا معنادار است!. باکو با اینکار عملا رویکرد ستیزهجویانه خود را نسبت به ایران گسترش داده و سفارتشان در تلآویو چیزی جز اتاق هدایت سران رژیم صهیونیستی نیست! با قدرتگیری مجدد نتانیاهو در رژیمصهیونیستی و رویکارآمدن افراطیترین دولت در این رژیم، عملا این کشور پلی برای اقدامات رژیمصهیونیستی علیه امنیت ایران خواهد بود تا اقدامات خرابکارانه در داخل ایران پیریزیشود. حمله پهبادی از سویاین رژیم به تاسیساتنظامی در اصفهان بلافاصله بعد از اتفاق رخداده درباره سفارت باکو در ایران کاملا مشهود است. در یک طرف این قضیه قطعا رژیم باکو دست داشته و پهبادهای رژیمصهیونیستی احتمالا از سمت باکو روانه ایران شدهاند.
از سوی دیگر باکو که اقدام به تعطیلی سفارت خود در تهران کرده اما همچنان کنسولگری تبریز دایر بوده و تعطیل نشده است. با توجه به توئیتی که جورج دیک در توئیتر سابقا منتشر کرده بود در حال خواندن کتابی درباره تبریز و این اقدام باکو باید توجه داشت تا مبادا این کنسولگری به محل تغذیه پانتورکها و اقدامات رژیمصهیونیستی علیه ایران تبدیل شود.
حال که باکو تبدیل به مستعمره رژیمصهیونیستی شده و امکان گسست بین روابط باکو و آنکارا وجود دارد،بهترین فرصت برای ایران است تا با افزایش روابط با ترکیه،به این گسستدامن بزند، احتمال جدایی علی اف از اردوغان با توجه به خیالپردازیهای بزرگ وی و نقشویژه رژیمصهیونیستی در باکو محتمل به نظر میرسد.
آنچه که مشخص است سران باکو سیاستهای خود را در قبال ایران با رژیمصهیونیستی هماهنگ میکنند و به نظر نمیرسد همسایه شمالی تمایلی به روابط حسنه با ایران داشته باشد،هر بار هم که پاسخی دریافت میکند تا مدت کوتاهی عقب کشیده و بعد از مدتی مجددا به گستاخیهای خود ادامه میدهد. در این رابطه باید اقدامات جدی صورت بگیرد تا همسایه شمالی به پایگاهی برای شرارت علیه ایران تبدیل نگردد.
انتهای پیام/۱۳۰۳
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0