یکی از کیک های بسیار خوشمزه و محبوب است که طرفداران زیادی دارد.

 

به گزارش مجله خبری تپور؛ کیک خیس شکلاتی بافتی بسیار نرم و منسجمی دارد و تهیه کیک شکلاتی نیز ساده است و به راحتی می توانید در خانه کیک شکلاتی خیس درست کنید.

مواد لازم

آرد سفید    ۲ و ۱/۳ پیمانه

شکر    ۱ پیمانه

شیر    ۱ پیمانه

روغن مایع    ۱/۲ پیمانه

تخم مرغ    ۳ عدد

وانیل    ۱/۴ ق چای خوری

بیکنیگ پودر    ۲ ق مربا خوری

پودر کاکائو    ۳ ق غذا خوری

مواد لازم برای تهیه سس کیک خیس شکلاتی

شیر    ۱ پیمانه

روغن مایع    ۱/۴ پیمانه

شکر    ۱/۴ پیمانه

شکلات    ۵۰ گرم

پودر کاکائو    ۱ ق غذا خوری

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

مرحله اول: روشن کردن فر

فر را  روشن  کرده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا۲۰ دقیقه تا  فر کاملا گرم شود سپس آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا هواهی آرد انجام شود.

مرحله دوم: هم زدن مواد

تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر داخل کاسه ریخته و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه بزنید تا خوب کرمی و حجیم شود بعد در ادامه شیر را به همراه روغن مایع اضافه کنید و با افزودن هر کدام ۱ دقیقه هم بزنید سپس پودر کاکائو را اضافه کنید.

مرحله سوم: پخت کیک خیس

در ادامه مخلوط آرد را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و در انتها برای چند ثانیه با کندترین دور همزن هم بزنید تا مخلوط شود و گلوله های آرد باز شود سپس یک قالب را انتخاب کمید می توانید از قالب گرد یا مستطیل ۲۰*۳۰ استفاده کنید و بعد مایه کیک را داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه گذاشته تا کیک پخته شود.

مرحله چهارم: تهیه سس شکلاتی مخصوص

وقتی کیک در حال پخت است باید سس شکلاتی را آماده کیند برای تهیه سس شکلاتی مخصوص همه مواد گفته شده را داخل یک شیرجوش بریزید و هم بزنید سپس روی حرارت قرار دهید تا شکلات ذوب و دانه های شکر نیز حل شود و بعد از یکدست شدن مواد را از روی حرارت بردارید و خاموش کنید تا ولرم شود.

مرحله پنجم: تهیه کیک خیس شکلاتی

وقتی کیک پخت از قالب خارج کنید و مجدد همان طور که داغ است داخل قالب بگذارید و با خلال دندان روی سطح کیک سوراخ ایجاد کنید حالا سس ولرم را روی کیک داغ ریخته و صبر کنید تا سس جذب کیک شود و بعد کیک را روی دیس برگردانید و به دلخواه با گاناش یا ترافل تزئین کنید نوش جان.

فوت و فن های دستور پخت کیک خیس شکلاتی

فر حتما از قبل گرم شده باشد.

قبل از ۱۵ دقیقه برای چک کردن کیک در فر را باز نکنید.

بعد از ۳۰ دقیقه با یک خلال دندان پخته شدن را چک کنید.

تعداد حفره ها را زیاد بزنید تا سس به خوبی داخل کیک نفوذ کند.

برای تهیه گاناش شکلاتی از مخلوط شکلات و خامه صبحانه استفاده کنید.

از شکلات با درصد دلخواه استفاده کنید.

منبع برترین ها

انتهای خبر/۱۳۰۱

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

adal pikchar pornfactory.mobi www rajput photo com indian girl sex video download analpornstars.info wap indian sex com x vedioa eromyporn.info indian mom and baby اجمل طيظ sexesursexe.com افلام نيك لواط سكس\مصري ursextube.com نياكه رومانسيه
hearts on ice may 22 2023 full episode teleseryeheaven.com apoy sa langit july 28 2022 full episode english desi sexy video daporn.mobi marati sex photo xvedios mom porndig.mobi indian sexs vedios hentai ah my godess hentairulz.com 300 yen no otsukiai اخ بينك اختة arabian-porn.com افلام سكس طياز كبيره
قصص نيك مصورة onetube.org سكس فلاحي مصري filmywap mobi afiporn.net manipuri sex girl marugujrat pornhindivideo.com sex blue com sex pron videos xxx-pakistani.com x porn please deshi xnx orgymovs.net mallu force sex