به گزارش مجله خبری تپور، مریم حسینی، رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور امروز در حاشیه نشست مدیران جهاد کشاورزی گیلان، با اشاره به برنامهریزی مستمر جهت شناسایی و معرفی ارقام متنوع و محصولات مناسب جهت کشت دوم در استان گیلان، اظهار کرد: برای کشت مجدد برنج در آیندهای نزدیک رقم زودرسی معرفی میشود که انتظار میرود با استقبال خوب کشاورزان مواجه خواهیم شد.
وی با اشاره به تحقیقات گسترده در خصوص کشت دوم، افزود: از دهه ۸۰ تحقیقات بسیاری بر روی محصولاتی مانند کلزا، انواع علوفه و سبزی و صیفی و انواع لوبیا و کشتهای مخلوط انجام شده و ما با توجه به شرایط آب و هوایی و موقعیت اراضی مورد کشت استان محصولاتی را توصیه میکنیم که متناسب، مقاوم و ارزشمند باشند.
به گفته رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور ارزیابیهای اقتصادی نشان داد که تریتیکاله و شبدر در بحث علوفهها بهترین عملکرد و در مورد سبزی و صیفیجات نیز کشت در اوایل فصل بسیار خوب بوده و از خانواده لوبیا نیز باقلا محلی (پاچ باقلا) به علت طول دوره رشد مناسب مورد استقبال عموم واقع شده است.
انتهای پیام/۱۳۰۱
تمام حقوق برای مجله خبری تپور محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.