مدیرکل شیلات گیلان از اجرایی شدن فاز دوم توسعه پرورش ماهیان خاویاری در استان گیلان با ورود به برنامه هفتم توسعه خبر داد و گفت: در این برنامه تحول توسعه محور تولید چهار هزار تن گوشت ماهیان خاویاری و ۴۰ تن خاویار هدف گذاری شده است.
به گزارش مجله خبری تپور؛ کوروش خلیلی روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در حال حاضر برنامهریزی و توافق اولیه با سرمایهگذاران و هلدینگهای تولید و ارگانهای همکار برای مولدسازی و سرمایه گذاری مشترک در شهرستانهای بندرانزلی و چابکسر در حال انجام است.
ویبا بیان اینکه در صورت توافق نهایی، این همکاری ظرفیت هزار تنی را در پرورش ماهیان خاویاری در عرصههای ساحلی به همراه دارد، تصریح کرد: طرح شهر خاویاری نیز که توسط اداره کل شیلات با همراهی مشاوران ذیصلاح سازمانی در حال نهایی شدن است امکان تولید ۲ هزار تن ماهی خاویاری را در عرصه ۳۰ هکتاری با سیستم مدیریت یکپارچه تامین و بازاریابی و ایجاد واحدهای صنعتی زنجیره ارزش فراهم میکند.
مدیرکل شیلات گیلان با بیان اینکه روند رو به رشد تولید ماهیان خاویاری در گیلان ادامهدار خواهد بود، افزود: توسعه کیفی گوشت تولیدی و خاویار نقش بسزایی در سودآوری و افزایش تولید و توسعه رقم خواهد زد.
به گفته خلیلی با ایجاد کنسرسیوم صادر کنندگان و تولید کنندگان خاویار به دنبال ایجاد وحدت رویه در توسعه بازار و کیفیسازی محصول و همچنین پیگیری رفع موانع تولید در پرورش این گونه ماهیان هستیم.
مدیرکل شیلات گیلان از اجرایی شدن فاز دوم توسعه پرورش ماهیان خاویاری در استان گیلان با ورود به برنامه هفتم توسعه خبر داد و گفت: در این برنامه تحول توسعه محور تولید چهار هزار تن گوشت ماهیان خاویاری و ۴۰ تن خاویار هدف گذاری شده است.
از سال ۱۴۰۱ تا تیرماه جاری هزار و ۵۰۰ تن گوشت و پنج تن خاویار به ارزش ۹ میلیون دلار از گیلان صادر شده است.
انتهای پیام/۱۳۰۱
تمام حقوق برای مجله خبری تپور محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.