دوشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۳
به گزارش مجله خبری تپور؛ مهندس علیرضا نجفی – مدیر اداره نظارت بر موادغذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه در این خصوص، اظهار کرد: در این بازدید، ضمن بررسی تمامی خطوط تولید، انبارها، سردخانه، فضای شرکت ها، مدارک و مستندات مربوط به این سیستم در حضور مدیر ایمنی و مسئولین فنی نیز مورد بررسی، قرار می گیرد.
وی در پایان یادآورشد؛ تا پایان سال جاری، از سوی سرممیزین معاونت غذا و دارو دانشگاه از تمامی واحدهای غذایی تحت پوشش استان بازدید ممیزی، صورت میگیرد.
ممیزی، به فعالیت هایی نظیر بازرسی و ارزیابی یک فرآیند یا یک سیستم کیفی، به منظور حصول اطمینان از انطباق آنها با الزامات اطلاق میشود.
انتهای پیام/۱۳۰۱
تمام حقوق برای مجله خبری تپور محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.