به گزارش مجله خبری تپور، اسدالله عباسی عصر امروز در جلسه مشترک کارگروه تنظیم بازار و کمیته اقدام مشترک بازار گیلان با اشاره به وفور انواع کالاها در انبارهای استان و ذخیره کافی کالاهای اساسی از قبیل انواع پروتئینهای دامی و گوشت مرغ، آرد و گندم و دیگر کالاهای مورد نیاز عموم شهروندان گیلانی اظهار کرد: مجموع دست اندرکاران مدیریتی و نظارتی باید با تشدید بازرسیها از بروز هرگونه تخلف در روند عرضه کالا در بازار پیشگیری کنند.
وی با اشاره به افزایش ۲۰ درصدی تولید محصول برنج در استان، از کارشناسان و متولیان جهاد کشاورزی استان خواست با یک بررسی کارشناسانه، قیمت منطقی انواع گونههای برنج بومی در استان را مشخص و تدابیر لازم برای برندسازی این محصول استراتژیک را اتخاذ کنند.
به گفته استاندار گیلان، تنها یک نرخگذاری منطقی و واقعبینانه است که ضمن حمایت از کشاورز شالیکار، میتواند زمینه تامین حقوق مصرف کننده را نیز فراهم نماید.
عباسی با اشاره به ورود بیش از ۵۲ میلیون مسافر از ابتدای سال جاری به استان گیلان، بر لزوم پایش مستمر روند ارایه خدمات واحدهای پذیرایی و رستورانها به مردم و گردشگران در راستای تامین سلامت آحاد جامعه تأکید کرد.
وی با بیان اینکه به هیچ وجه پذیرفته نیست که حتی در مواردی نادر غذای ناسالم و بیکیفیت به مردم ارائه شود، گفت: در این زمینه باید نظارتهای بهداشتی و تعزیراتی بیش از پیش تداوم یابد.
استاندار گیلان همچنین پس از دریافت گزارشی جامع در خصوص روند تولید و توزیع مرغ در گیلان خطاب به مدیران جهاد کشاورزی و صمت تصریح کرد: ثبات قیمت مرغ در بازار داخل استان را به مردم و مسؤولان گزارش دهید تا از بروز هرگونه نگرانی و ابهام در روند عرضه یا گرانی قیمت مرغ در بازارهای استان پیشگیری شود.
عباسی با اشاره به وضعیت خوب تولید و توزیع مرغ در استان ضمن قدردانی از تولیدکنندگان بیان کرد: برای تولیدکنندگانی که در سختترین شرایط و با همه مشکلات در این حوزه همکاری کردند باید تسهیلات و بستههای تشویقی در نظر گرفته شود.
به گفته نماینده عالی دولت در گیلان، لازم است متولیان امر در حوزه آرد و نان و نانواییها به ویژه فرمانداران، با توجه به حجم مسافران ورودی و نیز مصرف موجود در گیلان، فضای ارائه خدمات در این حوزه برای رفاه بیش از پیش مردم با برنامه ریزی مناسبتر اهتمام ورزند.
وی با تاکید بر ضرورت و توجه جدی بر فعالیت نانواییها افزود: نانواییها در استان باید طبق ساعت کاری فعالیت کنند و اجازه ندارند در زمان تعیین شده تعطیل و غیر فعال باشد و تشویق نانوایان دارای عملکرد خوب و برخورد با متخلفان نیز در این حوزه موثر است.
انتهای پیام/۱۳۰۱
تمام حقوق برای محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.