حمایت از راهاندازی کنسرسیومهای صادراتی و شرکتهای تخصصی مدیریت صادرات
به گزارش مجله خبری تپور؛ علی رسولیان روز پنج شنبه در جریان سفر به استان گیلان ضمن دیدار با استاندار در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید این استان در شهرستان تالش حضور یافت.
وی همچنین به همراه “حسن محمدیاری” نماینده مردم شهرستانهای تالش و رضوانشهر در مجلس از ناحیه صنعتی سکام رضوانشهر، شهرک صنعتی ماسال و شرکت سبز دشت دامان، تولید کننده انواع پالتهای چوبی بازدید به عمل آورد و به همراه “گودرزوند چگینی” نماینده مردم شهرستان رودبار در مجلس شورای اسلامی مدول اول اجرای پروژه تصفیه خانه شهرک صنعتی لوشان و واحد تولیدی فرآوری زیتون و روغن زیتون در شهرک صنعتی لوشان را مورد بازدید قرار داد.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان تالش، افزود: برای ایجاد رفاه باید تولید ایجاد نمود آنهم تولید پایدار و این ظرفیت در مردم ما وجود دارد و زمانی که تولید ما پایدار شود، اشتغال نیز پایدار خواهد بود.
وی با بیان اینکه منابع ما متکی به فعالین اقتصادی است، یادآور شد: ۸۵ درصد از منابع ما صرف هزینههای زیر ساختی میشود، ما در سال گذشته منابع داخلی را دو برابر کردیم اما هنوز کسری زیرساخت داریم.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: نهضت کارگاه سازی در سطح کشور راه اندازی شده است و تصمیم داریم در استان گیلان نیز این کار را بررسی و شروع کنیم، ظرفیت شهرستان تالش نیز جهت انجام این کار مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
نماینده مردم شهرستانهای تالش و رضوانشهر نیز در ادامه با بیان اینکه ما باید جلوی بیکاری را بگیریم، گفت: امروز مشکل تغییر تولید پالت چوبی به پلاستیکی برای تولید کنندگان منطقه تبدیل به یک معضل شده است.
محمدیاری همچنین از ضرورت توسعه شهرک سکام رضوانشهر خبر داد و خواستار پیگیری احداث شهرک صنعتی شماره ۲ ماسال شد و گفت: انتظار میرود راه دسترسی شهرک و واحدهای راکد شهرکها تعیین تکلیف شود.
نماینده مردم شهرستانهای تالش و رضوانشهر خاطر نشان کرد: انتظار ما این است که شهرک صنعتی تخصصی سلولوزی در منطقه ایجاد شود و در شهرستان تالش منطقه آزاد داشته باشیم.
محبوبی مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان گیلان نیز با اشاره به اینکه یکی از مشکلات تولیدکنندگان به خاطر مشکلات کشور روسیه میباشد. اظهار کرد: شهرستان تالش به لحاظ اقلیمی دارای اراضی حاصلخیز است و به عنوان قطب کشاورزی در صنعت تولید کیوی به شمار میرود.
وی با بیان اینکه بسیاری از واحدهای صنعتی به صورت مجزا اقدام به صادرات کیوی میکنند، اضافه کرد: برای رفع این مشکل با متخصصان بخش صادرات نشستهایی برگزار شده و تصمیم گرفتیم خوشه صنعتی ایجاد کنیم.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی گیلان یادآور شد: در نظر داریم بازاری مجزا از بازار روسیه در هندوستان ایجاد نماییم.
وی همچنین از کمبود عرصه صنعتی در شهرستان تالش خبر داد و گفت: برای ۲۶۰ واحد صنعتی اخطار فسخ را صادر کردیم.
انتهای پیام/۱۳۰۱
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0