ارزیابی ممیزی سیستم‌های موادغذایی در گیلان تا پایان سال

مدیر اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، از ارزیابی ممیزی سیستم های موادغذایی HACCP و ایزو 22000 در گیلان تا پایان سال جاری ، خبر داد.

به گزارش مجله خبری تپور؛ مهندس علیرضا نجفی – مدیر اداره نظارت بر موادغذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه در این خصوص، اظهار کرد: در این بازدید، ضمن بررسی  تمامی خطوط تولید، انبارها، سردخانه، فضای شرکت ها، مدارک و مستندات مربوط به این سیستم در حضور مدیر ایمنی و مسئولین فنی  نیز مورد بررسی، قرار می گیرد.

وی در پایان یادآورشد؛ تا پایان سال جاری، از سوی سرممیزین معاونت غذا و دارو دانشگاه از تمامی واحدهای غذایی تحت پوشش استان بازدید ممیزی، صورت می‌گیرد.

ممیزی، به فعالیت هایی نظیر بازرسی و ارزیابی یک فرآیند یا یک سیستم کیفی، به منظور حصول اطمینان از انطباق آنها با الزامات اطلاق می‌شود.

انتهای پیام/1301