به گزارش مجله خبری تپـــور، در دیدار ظهر امروز رئیس شورای اسلامی شهر رشت با حجت الاسلام و المسلمین مجتبی نورزاد (امام جمعه شهرستان تالش) با اشاره به اینکه مسئولین در امر ایجاد بسترهای امیدآفرین، کار بسیار سخت و طاقت فرسایی دارند اظهار کرد: حل بخش قابل توجهی از کمبودها و انتظارات، در سایه مدیریتهاست ،بنابرین مسئولین باید از جمع افرادی که دغدغه مند بوده و تحول گرا هستند،انتخاب شوند.
وی با ابراز تاسف از اینکه طبق آمار، گیلان، چهارمین استان فقیر کشور است افزود: این یک فاجعه است چون گیلان با داشتن تمامی نعمتها، با این فقر مواجه است که رفع این نقیصه، تلاش بی وقفه و مدام مسئولین را میطلبد.
امامجمعه شهرستان تالش با بیان اینکه کمربندی های مناسب در سطح گیلان وجود ندارد، تصریح کرد: هنوز مشکل کمپوست در گیلان حل نشده است و متاسفانه در برهه ای از اوقات با سوء مدیریت، گیلان برای سرمایه گذاران یاس آفرین می گردد و برخی با بعضی اقدامات موجب فراری شدن سرمایه گذاران می شوند.
وی با بیان اینکه مدیری که فقط بله قربان گو باشد نمی تواند چندان عملکرد مثبتی داشته باشد گفت: اعضای شورا به واسطه اینکه از سوی مردم انتخاب می شوند امکان مناسبی در چانه زنی در جهت رفع مشکلات منطقه خود دارند و باید برای رفع معضلات، مطالبه گر باشند که متاسفانه برخی ها تا به چالش کشیده نشوند اقدامی صورت نمی دهند.
امام جمعه تالش با اشاره به اینکه توسعه و ترقی رشت به عنوان مرکز گیلان مایه مباهات است افزود : وقتی ما ببینیم که رشت به سمت توسعه و ترقی حرکت می کند یقینا ما هم خوشحال می شویم و رویه تمام ائمه جمعه یقیناً این است که به جای مچ گیری و آبروریزی تلاش می کنیم تا مشکلات حل بشود.
افزایش ظرفیت کارخانه کمپوست رشت
رئیس شورای اسلامی شهر رشت نیز در این دیدار با اشاره به اینکه در شهر رشت از نعمت راهنمایی و حمایت نماینده ولیفقیه در گیلان برخوردار است، اظهار کرد: دیدار با امامجمعه تالش و دیگر عزیزان برایمان توفیقی است.
محمد حسین واثق کارگرنیا با بیان اینکه رشت به عنوان یک کلانشهر از امتیازات کلان شهری برخوردار نیست افزود: برابر آمار روزانه بالغ بر یک میلیون نفر جمعیت به صورت شناور در رشت حضور دارند ودر سفر دولت احمدی نژاد به گیلان ، رشت به عنوان کلانشهر ثبت شد، اما متاسفانه از امتیازات کلان شهری برخوردار نیستیم و رشت نتوانسته است به جایگاه واقعی اش دست پیدا کند.
رئیس شورای اسلامی شهر رشت به پسماند به عنوان یک معضل مشترک در شهرهای رشت و تالش اشاره کرد و گفت: اعتبارات خوبی در سفر اخیر هیات دولت برای این مشکل در نظر گرفته شده است و در حال حاضر رشت روزانه یکهزار و ۲۰۰تن زباله وارد کارخانه کمپوست در رشت می شود.
کارگرنیا به محل دفنگاه زباله در سراوان اشاره کرد و گفت: کارخانه کمپوست با ظرفیت ۲۵۰ تن زباله فعالیتش را آغاز کرد و اخیرا این ظرفیت به پانصد تن افزایش پیدا کرده است و در تلاشم تا به روزانه یکهزار تن افزایش ظرفیت دهیم .
وی با اشاره به عدم اختصاص اعتبار اولیه برای قرار داد راه اندازی دستگاه زبالهسوز سراوان تصریح کرد: سالهاست در انتظار تحقق این مهم هستیم و ان شاا با راهاندازی زبالهسوز سراوان بخش عظیمی از حجم زباله های انتقالی به سراوان برطرف شود.
رئیس شورای اسلامی شهر رشت معضل و ساخت و سازهای غیر اصولی را از دیگر مشکلات مشترک در شهرهای رشت و تالش دانست و بیان کرد: در بودجه ۱۴۰۱ شهرداری رشت اعتبار خوبی به منظور بازگشاییهای معابر و همچنین آغاز عملیات رینگ ۹۰متری اختصاص پیدا کرده است و امیدواریم با این مهم حجم بسیاری از ترافیک رشت برطرف شود.
انتهای پیام/۱۳۰۳ترافیک
تمام حقوق برای مجله خبری تپور محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.