به گزارش مجله خبری تپور؛ سید امیر حسین علوی شهردار رشت در این نشست اظهار کرد: شهرداری رشت در حوزه ایجاد خیابان گذر خوراک یکسری دغدغهها و تجربیاتی دارد که انتظار میرود توسط شرکت سرمایهگذار لحاظ شود.
شهردار رشت اذعان داشت: معتقدم قبل از انجام هر کاری در مورد طرح خیابان گذر خوراک لازم است، رایزنی و مشورتی با اعضای شورای شهر و شرکت آب منطقهای انجام شود تا برنامههای نهایی بر مبنای آن پیگیری گردد.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر رشت بیان داشت: از آنجا که این گذر در وسط شهر واقع شده است، موافقان و مخالفانی دارد.
نادر حسینی ایجاد فضاهای سنتی برای عرضه خوراک مخصوص شهر رشت را به عنوان یک پیشنهاد مطرح کرد و افزود: در صورت ایجاد خیابان گذر خوراک باید غذاهای بومی شهر رشت سرو و تبلیغ شود تا همین عامل موجبات جذب مسافر و گردشگران را فراهم سازد.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورا نحوه بستهبندی غذاهای سنتی رشت را هم در ایجاد جاذبه برند شهر خلاق خوراک و جذب گردشگر مؤثر خواند و ابراز داشت: سازهها و آلاچیقهای مورد استفاده در این گذر برای معرفی شهر خلاق خوراک باید با نمادهای سنتی و قدیمی شهر رشت مطابقت و همخوانی داشته باشد.
رضا عاشری دیگر عضو شورای شهر رشت نیز در این نشست ضمن برشمردن برخی از گرههای ترافیکی سطح شهر تصریح کرد: سازههایی که در خیابان گذر خوراک قرار است مورد استفاده قرار بگیرد باید به گونهای طراحی شود تا امکان تغییر و جابهجایی آنها امکانپذیر باشد.
رضا عاشری اظهار داشت: مسئله فاضلاب یکی از موارد مهمی است که در بحث ایجاد خیابان گذر خوراک باید با اولویت مورد توجه قرار گیرد تا از این بابت آلودگی متوجه محیط زیست پیرامون این طرح نشود.
انتهای پیام/۱۳۰۱
تمام حقوق برای مجله خبری تپور محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.