چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۳
شناخت قارچ جنگلی و استفاده از این منبع سرشار از پروتئین نقطه عطفی در زندگی جنگل نشینان محسوب میشود که بهعنوان یک غذای طبیعی، سالم، در دسترس، قابلاستفاده بهصورت خام، آب پز، سرخکرده، کباب شده و حتی قابل نگهداری برای طولانیمدت دارای جایگاه ویژهای در زندگی آنان بوده است. در اواخر شهریور و آغاز فصل پاییز در جنگلهای گیلان پس از چند روز بارندگی و مرطوب شدن زمین قارچ جنگلی خوراکی در نقاط خاصی مثل زیر درختهای ممرز و بلوط و زمینهای شیبدار مرطوب شروع به رویش میکند و اهالی روستا این نقاط را خوب میشناسند و بهصورت گروهی و خانوادگی برای چیدنش به جنگلها میروند.
تمام حقوق برای مجله خبری تپور محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.