به گزارش مجله خبری تپـــور، پرویز محمدنژاد شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به لزوم توسعه برق تجدیدپذیر در کشور، اظهار کرد: در حوزه برق، تولید ما در کشور نسبت به مصرف کم است و این کمبود باید جبران شود اما اینکه اکنون بخواهیم همه آن را جبران کنیم امکانپذیر نیست.
عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه مجلس در این راستا در بودجه ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ تکلیفی برای دولت قائل شد تا به تولید انرژی تجدیدپذیر که تاکنون نادیده گرفته شده توجه داشته باشد، افزود: در لایحه بودجه سال آینده ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای این حوزه در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه در حوزه برق تجدیدپذیر عقبماندگی داریم و باید آن را توسعه دهیم ابراز داشت: مشکل کمبود برق در کشور ما در پیکهای مصرف ظهر و یا غروب است و در ساعات عادی تولید و مصرف برق تعادل دارند.
محمدنژاد با بیان اینکه اگر مصرف برق در پیک را مدیریت کنیم مشکلی نخواهیم داشت و این موضوع چند راهکار دارد، بیان کرد: باید ابتدا نیروگاههای تجدیدپذیر که خیلی سریع به بهرهبرداری میرسد را توسعه دهیم که در زمان پیک وارد مدار شده و کمبود را جبران کنند.
عضو کمیسیون انرژی مجلس با تاکید بر اینکه اصلیترین مأموریت توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر به مدار وارد شدن آنان در زمان پیک مصرف است، گفت: علاوه بر این کشورهای دنیا اکنون به سمت بهرهگیری از نیروگاههای تجدیدپذیر رفته و ما هم باید به سمت این نیروگاهها حرکت کنیم.
وی با اشاره به اینکه از طرفی ایران پتانسیلهای کافی نظیر انرژیهای زمین گرمایی، بادی و فناوریهای خورشیدی را دارد، تصریح کرد: مشکل ما نادیده گرفتن نیروگاههای تجدیدپذیر است و در صورت پای کار آمدن آن با مشکل کمبود برق مواجه نیستیم از این رو در لایحه ۱۴۰۱ اعتبارات خوبی برای این امر دیده شده است.
نماینده مردم لنگرود در مجلس با اشاره به پیگیریهای انجام شده برای ساخت درمانگاه شبانهروزی در چمخاله، گفت: حدود ۱۰ سال پیش زمین مناسبی برای احداث یک درمانگاه شبانهروزی در چمخاله به دانشگاه علوم پزشکی اهدا شد اما تاکنون اقدامی در این راستا انجام نشده است.
محمدنژاد در مجلس با بیان اینکه رایزنیها و مکاتبات لازم را با رییس دانشگاه علوم پزشکی و مسئولان انجام دادیم، افزود: همچنین بنده با وزیر بهداشت نیز در این زمینه مذاکره کردم و پیگیر هستیم تا این پروژه به سرانجام برسد.
وی با اشاره به ضرورت احداث درمانگاه شبانهروزی در چمخاله با توجه به نیاز مردم منطقه و توریستی بودن آن، بیان کرد: فاصله لنگرود تا چمخاله قابل ملاحظه است و خدماترسانی به چمخاله را دچار مشکل میکند از این رو نیاز چمخاله بیش از یک درمانگاه موجود است.
انتهای پیام/۱۳۰۳
تمام حقوق برای مجله خبری تپور محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.