به گزارش مجله خبری تپور، اینکه دولت سیزدهم در مدت حدود چهار ماه زمامداری به درستی نتوانسته به فوریت شرایط اقتصادی را سامان دهد، البته با وجود تحریمهای ظالمانه جای پرسش و نقد دلسوزانه دارد.
شایسته است به موازات انتقاد و پرسش های متعدد و بعضا فضا سازی های غیر منصفانه و انتقام جویانه، اغلب سیاهنمایی و لجوجانه، انصاف را هم درنظر گرفته و متعهدانه نقد کنید، به ویژه آنکه دولت آنچه در هفته های پایانی تابستان امسال تحویل گرفت یک زمین سوخته در عرصه اقتصادی، کاهش شدید ارزش پول ملی و البته همزمان با افزایش تورم و بیکاری فزاینده در جامعه بود.
چهرههای سیاسی، اقتصاددانها، برخی نمایندههای مجلس و درکنار آنها مخالفان باید بین خود و خدایشان شرایط کشور را در نظر گرفته و به شیوهای اظهارنظر کنند که موجب ناامیدی بیشتر نشود.
اینکه گاهی، حتی برخی معاونان رئیسجمهوری و وزرای دولت بیمحابا حرفهایی ناامید کننده و به دور از واقعیت و تنها براساس شنیده ها و تحلیلهای افراد معلومالحال میزنند و اطلاعرسانی در دولت دقیق و علمی انجام نمیشود درست، اما اظهارنظرهای این دسته از افراد را نباید به حساب مجموعه دولت نوشت.
دولت جدید در حالی مسئولیت را قبول کرد که بیکاری و تورم به حد نهایت رسیده و کشور برای واکسن کرونا درگیر کمبود شدیدی بود و از نظر سیاست خارجی در قهقرایی شدید قرار داشتیم ” به عبارتی آقای رئیسی شرایط نابسامان اقتصادی همراه با اختلاسها، حقوقهای نجومی، رانت خواریها و باند بازیها و…. را از دولت دوازدهم تحویل گرفت.
تردیدی نیست که برای اصلاح و بهبود یک زمین سوخته در حوزه اقتصادی و به تبع آن سایر بخش ها ابتدا به یک سری اصلاحات جدی و مستمر نیاز است تا این شرایط برای کشت مجدد فراهم شود، حتی اگر لازم باشد خاک آن زمین به طور کامل تعویض شود
دولت سیزدهم درحالیکه حدود چهار ماه را پشت سر گذاشت، بیش از ۱۱۰ میلیون انواع واکسن وارد کشور کرد، درحالی که تا مرداد ماه معطل ۱۰۰ هزار واکسن ” دز” بودیم، اکنون در پایان فصل پاییز کادر درمان به دنبال کسانی هستند که واکسن کرونا تزریق نکردهاند.
انتهای پیام/۱۳۰۳
تمام حقوق برای مجله خبری تپور محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.