به گزارش مجله خبری تپـــور، حامد جبیبزاده صبح امروز در جمع خبرنگاران، در پاسخ به سوالی درباره اقدامات سازمان بسیج دانشآموزی برای کاهش فاصله آموزش و پرورش با تعلیم و تربیت تراز انقلاب اظهار کرد: در ابتدا حضور تشکلهای دانشآموزی در آموزش و پرورش برای نزدیک کردن این فضا به تعلیم و تربیت تراز انقلاب اسلامی است.
مسئول سازمان بسیج دانشآموزی سپاه استان گیلان با بیان اینکه تشکلهای دانشآموزی در سازمان بسیج دانشآموزی تلاش میکنند تا کار گروهی، تعالی انسانی و ایجاد زمینه برای رشد نوجوانان و دانشآموزان را با مأموریتهایی که دنبال میکنند، فراهم کنند، تصریح کرد: در این زمینه از دانشآموزان به عنوان مسئول واحدهای مقاومت بهرهگیری میکند تا آنان مهارت تعامل با یکدیگر، تعامل با مسئولان و اولیای مدارس را یاد بگیرند از طرفی این تشکلهای دانشآموزی برای رسیدن به یک هدف برنامه ریزی کرده و عهدهدار انجام آن با مشارکت سایر دانشآموزان میشوند.
حبیبزاده با تاکید بر اینکه دومین اقدامی که بسیج دانشآموزی در آموزش و پرورش برای رشد دانشآموزان و پیوست تربیتی آنان به آن مأموریت یافته در حوزه درس آمادگی دفاعی است، گفت: در این درس مبانی فکری انقلاب اسلامی در پایههای نهم و دهم برای دانشآموزان تبیین میشود.
مسئول سازمان بسیج دانشآموزی سپاه استان گیلان با بیان اینکه ارائه درس آمادگی دفاعی در مدارس به چالشهای فکری دانشآموزان در مورد انقلاب اسلامی پاسخ داده میشود، گفت: ثمره این اقدام این است که نسل امروز با انقلاب و عرصههای آن آشنا میشود.
وی با اشاره به اینکه سومین مأموریت بسیج دانشآموزی در راستای کاهش فاصله آموزش و پرورش با تعلیم و تربیت تراز انقلاب مأموریتهای بسیج دانشآموزی برای ایجاد روحیه جهادی در دانشآموزان است، بیان کرد: اکنون بیش از هزار گروه جهادی در بسیج دانشآموزی در سطح استان فعال هستند.
حبیبزاده با بیان اینکه این دانشآموزان در عرصههای مختلف فعالیتهای جهادی را رقم میزنند، گفت: به عنوان مثال در ایام کرونا از همان ابتدا گروههای جهادی در مدارس شکل گرفت و در زمانی که تأمین ماسک مسئله جدی کشور بود در برخی از مدارس شهرستانها دانشآموزان آغاز به تولید ماسک کردند.
مسئول سازمان بسیج دانشآموزی سپاه استان گیلان با بیان اینکه دانشآموزان جهادی در حوزه ضدعفونی کردن مراکز و مدارس و پایش بیماری کرونا نیز پای کار آمدند، خاطرنشان کرد: چهارمین مأموریت بسیج دانشآموزی در آموزش و پرورش در حوزه علمی است.
وی با اشاره به حضور خوب دانش آموزان گیلانی در المپیادهای علمی، بیان کرد: المپیاد پایا یکی از رویدادهای علمی جدی است که هر ساله برگزار میشود و سال گذشته ۱۲۰ تیم و امسال نیز ۴۰۰ تیم از گیلان در المپیاد پایا شرکت کردند که مرحله نخست آن نیز برگزار شده است.
حبیبزاده درباره اقدامات سازمان بسیج دانشآموزی سپاه استان گیلان در راستای کمک به دانشآموزان نیازمند، افزود: سال گذشته طرحهای مختلفی در قالب کمکهای مومنانه، همکلاسی مهربان و سایر موارد جهت حمایت از دانشآموزان محروم برگزار شد.
مسئول سازمان بسیج دانشآموزی سپاه استان گیلان مشارکت خوب دانشآموزان برای کمک به همکلاسیهای نیازمند خود را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: همچنین با فراخوان فرماندهان حوزهها در شهرستانها کمکهای دانشآموزان جمعآوری و بین دانشآموزان نیازمند شهرستان توزیع شدو علاوه بر آن از ابتدای بیماری کرونا و با آغاز آموزشهای مجازی دانشآموزان برای خرید گوشی و تبلت برای دانشآموزان نیازمند کمک کردند و با شرکت دادن دانشآموزان در این طرحها تلاش کردیم تا آنان نیز برای کمک به همکلاسیهای نیازمند خود نقشآفرینی کنند.
انتهای پیام/۱۳۰۳
تمام حقوق برای مجله خبری تپور محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.