به گزارش مجله خبری تَـپور؛ نشست مطبوعاتی ستاد پاسداشت های مردمی یکصدمین سال شهادت میرزا کوچک جنگلی در محل خانه میرزا کوچک جنگلی واقع در استادسرا با رعایت شیوه نامه های بهداشتی برگزار شد.
مازیار شاهین زیرک دبیر برگزاری مراسم گرامیداشت میرزا کوچک خان جنگلی در این مراسم در خصوص برنامههای پاسداشت مردمی یکصدمین سالگرد شهادت میرزا در لنگرود اظهار کرد: پس از فراخوان این ستاد در لنگرود در دو بخش برادران و خواهران دستهبندی و ستادهای روحانیون، رسانه، جوانان، نوجوانان، نخبگان و فعالان فرهنگی روستا، اطلاعرسانی و فضای مجازی، تشکیل شد.
وی با تأکید بر برگزاری مردمی مراسم بزرگداشت میرزا گفت: ما سعی کردیم از ظرفیت مردم شهر لنگرود علی الخصوص روستای اقاسید حسین نالکیاشر استفاده کنیم و به نوعی برای یادوارههای بعدی نیرو داشته تا بتوانیم در آنجا فعالیت کنیم.
زیرک افزود: این همایش در ساعت ۱۴:۳۰ روز پنج آذر ماه جاری و مقارن با هفته بسیج برای اولین بار به صورت مردمی در روستای آقاسید حسین نالکیاشر لنگرود برگزار میشود که افتتاحیه همایشهای مردمی نیز محسوب می.شود.
وی، پخش نماهنگ و موشنگرافی که برای اولین بار تولید شده است، خوانش کلام میرزا با لباس و گریم توسط بازیگر لنگرودی، سخنرانی دکتر «کوشکی»، شعر خوانی توسط«عابدپور» شاعر لنگرودی و سخنرانی امام جمعه لاهیجان را از جمله برنامه های این مراسم برشمرد و گفت: تمامی امکانات مراسم توسط گروه های مردمی فراهم شده است.
میرزا و حقیقت نمرده است
در ادامه این مراسم رسول شریفی یکی از شاعران گیلانی و مولف کتاب «خنده در خنده برف» با موضوع نهضت جنگل که شعر همه شاعران گیلانی را در این کتاب گردآوری کرده، ضمن شعرخوانی با اشاره به غریب بودن شهدا اظهار کرد: همواره در تاریخ این مظلومیتها بوده، چنانکه ما برای میرزا کوچک عزیز هم این غربت را کاملا احساس می کنیم.
وی افزود: میرزا بیش از هفت سال مقاومت جنگل را هدایت کرد و در نهایت با خیانتهایی که از داخل سپاه میرزا از سوی افرادی مانند خالو قربانها و دیگران به وجود آمد، خواستند نهضت را منحرف کنند که میرزا در مقابلشان ایستاد.
شریفی با بیان اینکه در نهایت آنها میرزا را تنها گذاشتند و آن شهادت در غربت در میان برف و بوران برای میرزا اتفاق افتاد، گفت: میرزا و حقیقت نمرده است و تا زمانی که حقیقت نمرده باشد میرزاها همچون حاج قاسمها، حسینپورها و املاکیها و… زندهاند.
وی بابیان اینکه نهضت مقاومت یک تکلیف و وظیفه داشت و آن تکلیف تا زمانی که ظلم و جور هست ادامه دارد، تصریح کرد: هنرمندان و اهل قلم نیز یک وظیفه دارند و باید در همه ابعاد هنری هنرمندان به نهضت مقاومت بپیوندند و با به تصویر کشیدن رخدادهای مقاومت و… به این جبهه کمک کنند.
وی با اشاره به اتفاقهای چند سال اخیر که عدهای در تلاشند چهره میرزا را مخدوش کرده و او را چپی و برگشته از دین قلمداد کنند، افزود: میبینیم که دشمن همیشه هست و اختصاص به دوران امام حسین(ع) هم ندارد و تا پایان جهان نیز به همین شکل خواهد بود.
شریفی خواستار انتشار چاپ دوم کتاب «خنده در خنده برف» با موضوع میرزا کوچک جنگلی شد و بیان کرد: گرچه برای چاپ اول بعضی از دوستان و بزرگان همکاری نکردند ولی هستند شاعرانی که در مورد میرزا و نهضت جنگل سرودههایی دارند، پس هنور خیلی جا دارد و امیدوارم این مجموعه را به چاپ دوم هم برسانیم.
وی با بیان اینکه میزرا متعلق به همه ملت ایران است و این چهره ملی الهامبخش نهضتها بوده و هنوز هم الهام میبخشد، تصریح کرد: فضاهای بدی در خصوص میرزا به وجود آمده و می خواهند چهره میرزا را مخدوش کنند و از میرزا کوچک نامههای زیادی موجود است که امیدواریم این اسناد به صورت کتاب چاب شود تا کسانی که اهل قلم هستند و میخواهند کتابی یا مقالهای بنویسند بتوانند از این اسناد استفاده کنند.
در پایان این مراسم با یک دستهگل از پدر شهید حسینپور توسط ستاد پاسداشتهای مردمی تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام/۱۳۰۱
تمام حقوق برای مجله خبری تپور محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.