رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان گیلان با بیان اینکه بیشترین مناطق آلوده در مرکز استان متمرکز است، گفت: طرحهایی که برای ارتقای امنیت و نظم اجتماعی به اجرا درآوردیم شامل طرح ارتقای امنیت اجتماعی، طرح پاکسازی نقاط آلوده، برخورد با خردهفروشان و جمعآوری معتادان متجاهر است.
وی با بیان اینکه طرح دیگری که امسال به شکل ابتکاری انجام شد برخورد با توزیعکنندگان مواد مخدر در فضای مجازی بود، افزود: به لحاظ تعداد طرحهای اجرا شده در راستای مقابله با توزیعکنندگان مواد مخدر و معتادان متجاهر ۴۰ درصد افزایش اجرا را در سطح استان داشتیم.
احمدپور با اشاره به شناسایی و دستگیری سه هزار و ۹۵۰ خردهفروش مواد مخدر از ابتدای سال تا چهارم اسفندماه ۱۴۰۰ در استان گیلان، بیان کرد: اگر چه در پیکهای کرونا روند جمعآوری معتادان به طور معمول با تأخیر روبرو میشود اما از ابتدای امسال تاکنون ۲۳ هزار مصرفکننده و نگهدارنده مواد مخدر در استان گیلان دستگیر شدند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان گیلان با اشاره به ارجاع برخی از این معتادان متجاهر به مراکز ترک اعتیاد، گفت: از این ۲۳ هزار معتاد ۸۰۰ نفر از معتادانی که قابلیت ارجاع به مراکز ترک اعتیاد اعم از مراکز ماده ۱۶ و ماده ۱۵ داشتند را تحویل این مراکز دادیم.
وی با بیان اینکه در حوزه برخورد با توزیعکنندگان خرد مواد مخدر امسال نسبت به سال گذشته ۹ درصد افزایش اقدامات را داشتیم، بیان کرد: در حوزه برخورد با قاچاقچیان مواد مخدر شاهد افزایش ۳۱ درصدی برخوردهای پلیس مبارزه با مواد مخدر بودیم.
احمدپور با اشاره به اقدامات پلیس مبارزه با مواد مخدر د راستای کنترل مرزهای استان، خاطرنشان کرد: پلیس ۳ مبادی ورود و خروج استان گیلان شامل رودبار، رودسر و آستارا را به شکل مستمر پایش میکند و بیش از ۵۰ مرحله طرح کنترل محورهای اصلی از ابتدای سال تاکنون در استان گیلان به اجرا درآمده است.
وی با اشاره به اشرافیت پلیس مبارزه با مواد مخدر بر مرزهای استان، گفت: مرزهای استان توسط مرزبانی کنترل میشود همچنین وظایف پلیس گمرک نیز که امسال در مرزهای گیلان راهاندازی شد در راستای وظایف اصلی ناجا بوده و کنترلهای لازم توسط این مجموعه نیز در حال انجام است.