انجام بیش از ۲۰۰۰ بازدید از واحدهای تولیدی غذایی،آشامیدنی و بهداشتی در استان گیلان
به گزارش مجله خبری تپــــــور از رشت، علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی د انشگاه علوم پزشکی گیلان در این خصوص، اظهار داشت؛ از سوی کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان تابعه دانشگاه، از ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکنون، طی برنامه های تشدید نظارت درمجموع دوهزار و ۲۵۰ مورد بازدیداز تمامی واحد های تولیدی در سطح استان گیلان، صورت گرفته است.
مهندس نجفی تصریح کرد؛ به منظور اهمیت کنترل و نظارت مستمر بر تولید و عرضه محصولات غذایی ، تشدید نظارت و انجام بازرسی و نمونه برداری مستمرجهت کنترل کیفیت محصولات نهایی و مواد اولیه مورد استفاده در فرآیند تولید در واحد های تولیدی تحت نظارت این معاونت ، در تمام طول سال انجام می گیرد.
مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی د انشگاه در پایان ، یادآور شد؛ در طول ایام نوروز۱۴۰۲، از سوی کارشناسان نظارتی معاونت غذا و دارو از فرآیندهای تولیدی، توزیعی و عرضه مواد غذایی نیز بازدید مستمر به عمل خواهد آمد.
انتهای پیام/۱۳۰۳
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0