به گزارش مجله خبری تپــــور، آیتالله رضا رمضانی در مراسم یادواره شهدای روستای فتیده شهرستان لنگرود در مسجد جامع این روستا با اشاره به رحلت عالم ربانی آیتالله سید مجتبی رودباری و حضور گسترده مردم در مراسم تشییع و تدفین آن مرحوم، اظهار کرد: این شخصیت برجسته، بیش از ۲۰ سال نزد امام خمینی (ره) در قم و نجف شاگردی کرد و به دین و حوزههای علمیه خدمت نمود.
دبیر کل مجمع جهانی اهلبیت (ع) با اشاره به جایگاه برجسته اخلاقی و رفتاری سردار حقبین نیز بیان کرد: در سفری که به سوریه داشتم، از جایگاه ادبی و اخلاقی این شهید بسیار سخن به میان آمد؛ امروز به فرماندهانی مانند سردار سلیمانی و سردار حقبین نیاز داریم که با اخلاق و معنویت، بر دلها حکومت کنند.
وی با بیان اینکه مردم روستای فتیده به دینداری، وفاداری به انقلاب، ولایتپذیری و عشق به اهلبیت (ع) شهره هستند، گفت: مردم این منطقه در بخشهای کشاورزی و دامداری فعال هستند که در این زمینه حفظ وحدت و انسجام بسیار حائز اهمیت است.
رمضانی با اشاره بهضرورت حفظ انقلاب اسلامی، افزودد: ما در گام دوم انقلاب اسلامی، نیازمند تربیت فرزندان مؤمن و انقلابی هستیم.
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه زمانی در این کشور، ناقوس تعطیلی دین سر میدادند و ادعا داشتند که دین دیگر نمیتواند در عرصه اجتماعی حضور پیدا کند، گفت: در دوران پهلوی، دین فقط در یکسری ابعاد فردی مانند نماز و روزه خود را نشان میداد و همه شئون دین، زنده و پویا نبود.
رمضانی با بیان اینکه دشمنان از ابتدای پیروزی انقلاب تلاش کردند تا دین در جامعه رنگ ببازد، افزود: ملت ایران در طول۴۴ سال انقلاب برای اینکه فهم درست از اسلام در جامعه احیا شود، در برابر دشمنان ایستادند و عزیزترینها را تقدیم کردند.
دبیر کل مجمع جهانی اهلبیت (ع) با بیان اینکه امام خمینی (ره) تفسیر دیگری از عاشورا، غدیر، حج و اشک ریختن بر امام حسین (ع) به ما ارائه داد، تصریح کرد: انقلاب اسلامی، معجزه امام راحل (ره) بود و حفظ این معجزه که فهم دقیق، عمیق و جامع از اسلام است، وظیفه همگانی است.
وی با اشاره به اینکه دشمن متوجه شده که با دین و آنچه با فطرت بشر آمیختهشده، نمیتوان مبارزه کرد، تصریح کرد: دشمنان در طول تاریخ بشر هم نتوانستند دین را از بین ببرند، چون جزء گرایشهای مقدس است و ما باید به فرزندان خود اسلام دقیق و عمیق را بفهمانیم؛ اسلامی که در آن رابطه با خود، دیگران، خدا و حتی رابطه با محیطزیست وجود دارد.
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه وظیفه مبلغان ما این است که علاوه بر آموزش احکام الهی ازجمله نماز و روزه، کار در راه خدا را به مردم یاد بدهند و معنا کنند، بیان کرد: ملت ایران برای حفظ این انقلاب در مقاطع مختلف ازجمله دفاع مقدس و دفاع از حرم، هزینه دادند.
وی با اشاره به اینکه خداوند ما را مأمور به عدل کرده و تحقق عدالت و یاریکردن حضرت مهدی (عج)، هزینه میخواهد، افزود: همه باید برای پیادهسازی عدالت در جامعه تلاش کنیم و شکاف بین طبقه ثروتمند و فقیر زدوده شود.
رمضانی با تأکید بر اینکه ما نسبت به ظلم، ستم، خودکامگی و تبعیض مسؤولیت داریم، بیان کرد: قرآن همواره برای اعتلای کلمه حق به ایستادن و مقابله کردن تأکید دارد؛ باید در مقابل کسانی که درصدد ضربه زدن به کیان بشری و کرامت انسانی هستند، ایستاد ولی نباید تعدی و تجاوز کرد.
دبیر کل مجمع جهانی اهلبیت (ع) با تأکید بر اینکه برای حفظ معجزه امام خمینی (ره) که همان انقلاب اسلامی بود، باید مردم حضورداشته باشند و این حضور ضریب امنیت را بالا میبرد، تصریح کرد: فشارهای معیشتی باید با تدبیر مسؤولین از بین برود، قدرت در نظام به اسلام جامع، حضور مردم و نقش رهبری است و مردم بهعنوان رکن باید حفظ شوند.
رمضانی با اشاره به اینکه میدان امروز، میدان جنگ فرهنگی و اقتصادی است، بیان کرد: امروزه در کنگره آمریکا و اروپا، هزینههای زیادی برای تغییر فرهنگ و دین فرزندان ما تصویب میشود تا به آرمانهای شهدا خدشه وارد کنند.
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه باید از فرصت فضای مجازی برای ارتباط با جهان بشری استفاده شود، بیان کرد: فرصت فضای مجازی یک فرصت بینظیر و درعینحال یک تهدید بینظیر است؛ فضای مجازی امروز در خانهها و فرهنگ، حجاب، ادبیات، اخلاق و معنویت مردم ورود کرده است.
رمضانی با تأکید بر اینکه جبهه فرهنگی، جبهه مهمی است که در آن روحانیت، امامان جمعه و مبلغان باید بروز باشند، گفت: متولیان فرهنگی باید نسبت به نسل کودک، نوجوان و جوان، مهندسی انجام دهند کمااینکه دشمن به دنبال این است که واژههای مسؤولیت پذیری، کرامت، عشق به خدا، معنویت و خدمت به مردم را نامقدس جلوه دهند.
وی با اشاره به اینکه حفظ کرامت نسل امروز جامعه ما باید احیا شود، افزود: خیلی از واژهها مانند امانتداری، صدق الحدیث، دستگیری، فقرزدایی و … بهعنوان فضیلت فراموششده است که باید احیا شود.
ر مضانی با بیان اینکه انقلاب اسلامی باید تدین و دینداری را به معنای واقعی کامل کلمه احیا کند، گفت: باید جوانانی که دین را باور دارند و دغدغهمند هستند، تربیت کنیم وباید فقرزدایی بدانیم ادبیات لیبرالیسم، ولنگاری و اباحهگری است و به دنبال این هستند که انسان نسبت به دین، حقایق دینی، اخلاق و عقاید، بیمسئولیت شود.
وی با بیان اینکه دشمن با ساخت عروسک و اسباببازی تا فیلمهای هالیوودی به دنبال ولنگاری و اباحهگری است، افزود: دنیای لیبرالیسم برای تغییر افکار و عقاید مردم، دارد تمام تلاش خود را میکند.
رمضانی با اشاره به اینکه تکلیف و وظیفه ما این است که به دنبال حفظ امانتی که شهدا به ما دادهاند، باشیم، تگفت: یاد و گرامیداشت شهدا فقط به برگزاری مجالس نیست بلکه وصیتنامههای شهدا نیز باید احیا شود.
دبیر کل مجمع جهانی اهلبیت (ع) با بیان اینکه با وجود همه تلاش دشمنان، دنیای امروز گرایش به معنویت پیداکرده است، افزود: امروزه کلینیکهای هویت شناسی در دنیا به وجود آمده تا افراد خودشان را باور کنند و بشناسند.
وی با تأکید بر اینکه امروزه در جهان با رویشها مواجه هستیم، گفت: غرب با دیدن اقبال به گرایشهای معنوی، معنویتهای جعلی و بدلی را رشد داده درحالیکه معنویت یک اصل، نیاز و ضرورت است که دارند آن را جعل میکنند؛ امروزه در اروپا و آمریکا، حدود چهار هزار معنویت بدلی وجود دارد.
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه معنویت بدون دین و خدا، احکام دینی دارد در دنیا ترویج پیدا میکند، بیان کرد: با وجود همه تلاش دشمنان، امروزه دو هزار و ۷۰۰ مرکز اسلامی در آلمان و لندن وجود دارد و در بسیاری کشورها مراسم روز عاشورا با حضور گسترده مردم برگزار میشود.
وی با بیان اینکه امروزه مردم در غرب، تشنه اسلام ناب امام خمینی (ره) هستند، گفت: این اسلام است که میتواند پاسخگوی معنویت و ابعاد نیازهای بشری باشد.
رمضانی با اشاره به اینکه مخالفان انقلاب اسلامی، با نقش اپوزیسیون و در بسترهای رسانهای ازجمله بیبیسی و منوتو در حال شبهه افکنی و فعالیت هستند، بیان کرد: خروجی جلسات گرامیداشت شهدا باید حفظ فرهنگ ایثار و شهادت باشد و جوانان، پیرمردها و اقشار مختلف ازجمله حوزههای علمیه باید از این امانت پاسداری کنند.
دبیر کل مجمع جهانی اهلبیت (ع) در پایان ضمن تبریک سال نو گفت: امیدواریم دولتمردان ما بهویژه آیتالله رئیسی با حضور مدیران حاذق بتوانند در زمینه رفع مشکلات مردم تلاش کنند.
وی ضمن تأکید بر تشکیل کمیته انتصابات استان، افزود: افراد باید در این کمیته و با توجه به ملاکها و شاخصههایی که مشخصشده، منصوب شوند.
انتهای پیام۱۳۰۳
تمام حقوق برای مجله خبری تپور محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.